Barbecue csirkeszárnyak recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 12-24 db csirkeszárny
- só
- barbecue szósz
- olaj
- víz
Elkészítése:
A szárnyakat tisztítsuk, ha kell pörköljük is le, és mossuk meg alaposan. Papírtörlővel töröljük át őket, majd sózzuk, de a szósz sótartalmának figyelembe vételével!
Következő lépésként alaposan kenjük át a szárnyak minden oldalát barbecue szósszal. Helyezzük tepsibe, locsoljuk meg olajjal, és öntsünk alá kevés vizet.
Előmelegített sütőben, kb.175 C°-on, időnként saját levével meglocsolva süssük készre.
Faszénen sütve, a már parázsló faszénre kerüljön, grilltálcára téve. Itt forgathatjuk, és ha kell, időnként még tehetünk rá szószt.
Coleslaw salátával és/vagy hasábburgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

