Barackos csirkemell recept
Hozzávalók:
- 1 szép csirkemell
- szeletelt sonka v császárszalonna
- 1 barackkompót
- 1 nagy csésze tejföl
- kb. 2o dk. sajt reszelve
- só,bors,olaj
Elkészítése:
A csirkemellet megpucolom,filézem,kipotyolom(klopfolom)sózom-borsozom.
Egy tűzálló tálba olajat öntök,de csak annyit,hogy ellepje a tál alját.A hússzeleteket egymás mellé rakom,beterítem a sonkával,majd vastagabb karikára vágom a barackot és az kerül a husi tetejére.
Mindezt lefóliázom és 4o percre,19o fokos sütőbe teszem.
Mikor kész,kiveszem és a sajt-tejföl keverékkel megpakolom.
Ezután már fólia nélkül,de visszateszem még 1o percre,ekkor kicsit grillezem is,amíg szépen megpirul a sajt a tetején.
Natúr krumplival, krumplipürével tálalom.
Jó étvágyat!! :)
Sztori: Sokszor készítem,mert hamar megy és nagyon finom.Aki szereti az ananászt,azzal is kipróbálhatja mert isteni finom úgy is :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »


