Banánnal töltött csirkemell recept
Hozzávalók:
- 2 csirkemell filé
- 2 banán
- só ízlés szerint
- 10 dkg finomliszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg zsemlemorzsa
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemelleket kettévágjuk, a fél melleket bevágjuk (de ne vágjuk át, csak annyira, hogy szépen ki tudjuk hajtani, mint egy könyvet) és óvatosan kiklopfoljuk. Mindkét oldalát megsózzuk.
Egy-egy félbevágott banánt fektetünk rá, és felgöngyöljük.
Először lisztbe forgatjuk, majd felvert, sózott tojásba mártjuk, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Ügyeljünk arra, hogy a formáját megőrizze!
Forró, bő olajban aranybarnára sütjük.
Köretnek burgonyapürét kínálhatunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

