Baconben sült fűszeres csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 50 dkg burgonya
- 1 üveg csemege uborka
- bors
- só
- ételízesítő
- petrezselyem
- pirospaprika
- vaj
- tej vagy tejföl
Elkészítése:
A csirkecombnak leszedem a bőrét, beledörzsölöm a fűszereket, betekerem baconnel. Vastagon kivajazott jénaiba helyezem, lefedem, és előmelegített sütőben (175 fok) addig párolom, míg vaj puha nem lesz a hús. Ekkor a fedelet eltávolítom, és hagyom egy kicsit pirulni.
A burgonyát kockára vágom, sós vízben megfőzöm, összetöröm, vajjal és ízlés szerint tejjel vagy tejföllel elkeverem.
A húst a krumplipürével és csemege uborkával tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

