Baconben sült fűszeres csirkecomb

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 50 dkg burgonya
  • 1 üveg csemege uborka
  • bors
  • ételízesítő
  • petrezselyem
  • pirospaprika
  • vaj
  • tej vagy tejföl

Elkészítése:
A csirkecombnak leszedem a bőrét, beledörzsölöm a fűszereket, betekerem baconnel. Vastagon kivajazott jénaiba helyezem, lefedem, és előmelegített sütőben (175 fok) addig párolom, míg vaj puha nem lesz a hús. Ekkor a fedelet eltávolítom, és hagyom egy kicsit pirulni.

A burgonyát kockára vágom, sós vízben megfőzöm, összetöröm, vajjal és ízlés szerint tejjel vagy tejföllel elkeverem.

A húst a krumplipürével és csemege uborkával tálalom.