Baconbe tekert csirkemáj falatok recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 20 dkg bacon szalonna
- 0,5 kk őrölt bors
- 1 tk morzsolt majoránna
- 2 ek étolaj
Elkészítése:
A csirkemájat alaposan megtisztítjuk, kettévesszük és az eres részt kivágjuk. Meghintjük borssal, majoránnával. Egyesével betekergetjük a szalonnába.
Fogpiszkával megtűzzük. Kevés olajjal kikent tepsibe fektetjük.
Előmelegített sütőbe toljuk, ahol 30 perc alatt 200 fokon hőlégkeveréssel megsütjük.
Tipp:
Egy nagyon egyszerű Almás sajtsaláta körettel kínáltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

