Baconbe tekert csirkemáj falatok recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 20 dkg bacon szalonna
- 0,5 kk őrölt bors
- 1 tk morzsolt majoránna
- 2 ek étolaj
Elkészítése:
A csirkemájat alaposan megtisztítjuk, kettévesszük és az eres részt kivágjuk. Meghintjük borssal, majoránnával. Egyesével betekergetjük a szalonnába.
Fogpiszkával megtűzzük. Kevés olajjal kikent tepsibe fektetjük.
Előmelegített sütőbe toljuk, ahol 30 perc alatt 200 fokon hőlégkeveréssel megsütjük.
Tipp:
Egy nagyon egyszerű Almás sajtsaláta körettel kínáltam.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »