Baconbe tekert csirkemáj falatok recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 20 dkg bacon szalonna
- 0,5 kk őrölt bors
- 1 tk morzsolt majoránna
- 2 ek étolaj
Elkészítése:
A csirkemájat alaposan megtisztítjuk, kettévesszük és az eres részt kivágjuk. Meghintjük borssal, majoránnával. Egyesével betekergetjük a szalonnába.
Fogpiszkával megtűzzük. Kevés olajjal kikent tepsibe fektetjük.
Előmelegített sütőbe toljuk, ahol 30 perc alatt 200 fokon hőlégkeveréssel megsütjük.
Tipp:
Egy nagyon egyszerű Almás sajtsaláta körettel kínáltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »