Baconbe tekert csirkemáj recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemáj
- 2 csomag bacon szalonna (40 dkg)
- delikát
- só
- bors
- kevés olaj
Elkészítése:
A májat megtisztítom és hideg vízben áztatom. Ha ezzel megvagyok papírtörlőre szedem megszárítom. Egy edénybe kevés olajat teszek, beleszórom a fűszereket, majd beleteszem a csirkemájat egy pár órára. A májakat egyenként baconbe tekerem és kizsírozott tepsibe teszem. Lefedem alufóliával és megsütöm. A csak a sütés végén veszem le a fóliát, hogy ne száradjon ki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »