Baconbe gyöngyölt fűszeres pulykamáj recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 10 db pulykamáj (kb. 1,8 kg)
- 20 szelet bacon szalonna
- majoránnás, kakukkfüves, rozmaringos fűszerkeverék
- kevés étolaj
Elkészítése:
A májakat alaposan megmossuk, majd ketté vágjuk. A fűszereket az olajjal elkeverjük, és a májakat alaposan megforgatjuk benne. 2 órán át pihentetjük.
Pihentetés után a baconbe tekerjük őket, és egy tepsibe, vagy hőálló tálba sorakoztatjuk. 180 fokos sütőbe téve kb. 25 perc alatt megsütjük.
Burgonyakrokett, krumplipüré, vagy zöld saláta remekül passzol hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.