Baconbe göngyölt, füstlivel töltött pulykamell recept

Hozzávalók:
- 2 db. közepes pulykamell filé
- 1 csomag füstli
- 15 dkg trappista sajt
- 15 dkg szeletelt gépsonka
- 1 csomag szeletelt bacon
- ízlés szerint só
- bors
Elkészítése:
A pulykamellet felszeleteljük kis darabokra, sózzuk, borsozzuk. Egy őzgerincformát kibélelünk bacon szalonnával, erre rakunk egy sor pulykamellet, erre gépsonkát, füstlit és a reszelt sajtot.
Végül újra pulykamell, és a bacon szalonna kilógó végeit behajtva, betakarjuk. Fólia alatt 180 °C-os sütőben sütjük. Ha már puha a hús, a fólia levételével picit hagyjuk megpirulni.
Hidegen és melegen is tálalható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »