Baconbe göngyölt, füstlivel töltött pulykamell recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 db. közepes pulykamell filé
- 1 csomag füstli
- 15 dkg trappista sajt
- 15 dkg szeletelt gépsonka
- 1 csomag szeletelt bacon
- ízlés szerint só
- bors
Elkészítése:
A pulykamellet felszeleteljük kis darabokra, sózzuk, borsozzuk. Egy őzgerincformát kibélelünk bacon szalonnával, erre rakunk egy sor pulykamellet, erre gépsonkát, füstlit és a reszelt sajtot.
Végül újra pulykamell, és a bacon szalonna kilógó végeit behajtva, betakarjuk. Fólia alatt 180 °C-os sütőben sütjük. Ha már puha a hús, a fólia levételével picit hagyjuk megpirulni.
Hidegen és melegen is tálalható.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.