Ananászos-currys csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 400 g csirkemell
- 1 nagy doboz ananászkonzerv
- 200 ml főzőtejszín
- 2 ek curry por
- só
- őrölt bors
- 2 ek olívaolaj
Elkészítése:
A csirkemellet ujjnyi vastagságú csíkokra szeleteljük, megsózzuk, meghintjük őrölt borssal, majd kevés olajon vagy vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott ananászt és a curry port. Amikor már minden egyenletesen sárgás a currytől, jöhet bele a főzőtejszín (ha lédúsra szeretjük, akkor az ananászlé is). Ha sűrűbb szósszal kedveljük, akkor szórjuk meg a csirkehúst 1 evőkanál liszttel, mielőtt a főzőtejszínt hozzáadjuk.
Lassú tűzön forraljuk egy kicsit, megszórjuk még ízlés szerint őrölt fekete-borssal és főtt rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »