Almás sajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg filézett csirkemell
- 2 közepes alma
- 10 dkg reszelt sajt
- só
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg liszt
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemelleket félbevágjuk, de nem vágjuk teljesen szét. Sózzuk és kiklopfoljuk.
Az almát apró vékony kis kockákra vágjuk, a sajtot kis lyukú reszelőn lereszeljük.
A kiklopfolt sózott hússzeletekre tesszük az almát és a sajtot, majd ráhajtjuk a másik felét.
Hústűvel összefogjuk, lisztbe, tojásba, majd morzsába forgatjuk és nem túl forró olajban kisütjük.
Hasábburgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »