Almás csirkemell sajtos rizsgombóccal recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 csirkemell szeletelve
- 3 alma lereszelve
- 15 dkg sajt
- 10 dkg liszt
- só ízlés szerint
Rizsgolyó:
- 20 dkg főtt rizs
- 1 tubus krémsajt
- só
- bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - zsemlemorzsa a forgatáshoz
Elkészítése:
A csirkemellet sózzuk, lisztbe forgatjuk és kevés olajon elősütjük. Tepsibe rakjuk a szeleteket, reszelt almával ízlésünknek megfelelően megpakoljuk a tetejét és sajtot reszelünk rá. Sütőben 10 perc alatt készre sütjük.
A rizsgolyóhoz a hozzávalókat összekeverjük, gombócokat formázunk belőle és zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, forró olajban kisütjük.
Tipp:
Ha készítünk rizsköretet és nem fogyott el, felhasználhatjuk a gombóchoz. Bármivel ízesíthetjük. Rakhatunk bele akár szeletelt sonkát is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

