Zöldfenyő recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 6 friss eper
- 6 GM töltött keksz
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- kb 20 dkg porcukor
- zöld ételszínezék
Elkészítése:
Az epret megmossuk, kicsumázzuk és papírtörlőn leszárítjuk.
Közben a tojásfehérjét és az átszitált porcukorral kikeverjük, egy keveset meghagyunk a fehér mázból, a többit beszínezzük zöldre és bevonjuk vele az epreket, száradni hagyjuk. A maradék fehér mázból csúcsot készítünnk a “fenyőfák” tetejére.
A közepére egy mikulást ültettem, ami pillecukorból és eperből készült.
Tipp:
CSAK friss eperből készíthető, ez a mókás kis desszert, ezt viszont csak a tálalás előtt érdemes elkészíteni és minél hamarabb elfogyasztani.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.