Zöldfenyő recept

Hozzávalók:
- 6 friss eper
- 6 GM töltött keksz
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- kb 20 dkg porcukor
- zöld ételszínezék
Elkészítése:
Az epret megmossuk, kicsumázzuk és papírtörlőn leszárítjuk.
Közben a tojásfehérjét és az átszitált porcukorral kikeverjük, egy keveset meghagyunk a fehér mázból, a többit beszínezzük zöldre és bevonjuk vele az epreket, száradni hagyjuk. A maradék fehér mázból csúcsot készítünnk a “fenyőfák” tetejére.
A közepére egy mikulást ültettem, ami pillecukorból és eperből készült.
Tipp:
CSAK friss eperből készíthető, ez a mókás kis desszert, ezt viszont csak a tálalás előtt érdemes elkészíteni és minél hamarabb elfogyasztani.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »