Vaníliás csúcs recept
 
                            Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg darált keksz
- 20 dkg margarin
- 20dkg porcukor
- 20 dkg darált dió
- 3-evő kanál natúr kakaópor
- 0,5dl rum,vagy aroma
- fekete kávé az összegyúráshoz, amennyit felvesz,de ne legyen híg
Krém:
- 3 dl tej
- 1csomag vaníliás pudingpor
- 15 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, úgy, hogy ne legyen híg. A krémhez a pudingot sűrűre főzzük, majd a margarint a porcukorral habosra keverjük. A pudinghoz hozzádolgozzuk a porcukros-margarint. A csúcs alakú formát megszórjuk kókuszreszelékkel, és megtöltjük a formát. A hozzá kapott tölcsérrel, vagy akár fakanál nyelével mélyedést készítünk vele és megtöltjük a krémmel. Az aljára kerek háztartási kekszet teszünk, és a formát szétnyitjuk. Az elkészült kúpokat meghintjük kókuszreszelékkel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

