Vaníliás csúcs

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Vaníliás csúcs

Hozzávalók:
Tészta:

  • 50 dkg darált keksz
  • 20 dkg margarin
  • 20dkg porcukor
  • 20 dkg darált dió
  • 3-evő kanál natúr kakaópor
  • 0,5dl rum,vagy aroma
  • fekete kávé az összegyúráshoz, amennyit felvesz,de ne legyen híg

Krém:

  • 3 dl tej
  • 1csomag vaníliás pudingpor
  • 15 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, úgy, hogy ne legyen híg. A krémhez a pudingot sűrűre főzzük, majd a margarint a porcukorral habosra keverjük. A pudinghoz hozzádolgozzuk a porcukros-margarint. A csúcs alakú formát megszórjuk kókuszreszelékkel, és megtöltjük a formát. A hozzá kapott tölcsérrel, vagy akár fakanál nyelével mélyedést készítünk vele és megtöltjük a krémmel. Az aljára kerek háztartási kekszet teszünk, és a formát szétnyitjuk. Az elkészült kúpokat meghintjük kókuszreszelékkel.