Töltött marcipán tekercs recept

Hozzávalók:
- 20 dkg marcipán
- 5 dkg tortabevonó
- 10 darab babapiskóta vagy levágott sütemény szélek apróra morzsolva vagy vágva
- 2 ek darált dió
- 2 ek rum
- 5 dkg vaj
- 2 ek lekvár
- 2 ek kakaó
- 10 dkg porcukor
Elkészítése:
A marcipánt porcukros deszkán átgyúrjuk, zöld ételfestékkel megszínezzük, majd vékonyra kinyújtjuk. 20 db 5*5 cm-es négyzeteket vágunk belőle. A többi hozzávalót a tortabevonó és a vaj kivételével összegyúrjuk. Kb 5 cm hosszú rudakat sodrunk belőle. Ezeket a rudakat becsomagoljuk a marcipánba. A tortabevonót felolvasztjuk gőz felett a vajjal, majd a rudak végeit belemártjuk, majd színes cukorba is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »