Tiramisu recept

Hozzávalók:
- 2 zacskó babapiskóta
- 4 dl feketekávé
- 1,5 dl rum
- 1 doboz natúr vajkrém
- 17 dkg kristálycukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3,3 dl habtejszín
Elkészítése:
A vajkrémet vagy mascarponét jól kikeverjük a cukorral. A tejszínt habbá verjük, egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját, a cukros vajat, és az egészet a tojások habbá vert fehérjéhez keverjük óvatosan! Egy mély tálba váltva sorozzuk az alábbiakat: rumos feketekávéba mártogatott babapiskótát (szépen kibélelem a tál alját, erre egy réteg krém jön, majd megint piskóta). Tetejére krém kerüljön. 1-2órára hűtőbe tesszük, ez idő alatt a piskóta átpuhul, összeáll a krémmel.A tetejét kakaóporral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »