Sztracsatella recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 l tej
- 2 dl búzadara
- 2 dl cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - babapiskóta
- 12,5 dkg dkg margarin
- 2 dl habtejszín
- 1 tábla étcsokoládé
- kevés tej és rum
Elkészítése:
A tojás sárgákat, a búzadarát, cukrot a tejben felfőzzük, néhány percig hűtjük, majd összedolgozzuk a margarinnal.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd reszeljünk bele fél tábla csokit és óvatosan keverjük össze.
Egy jénai aljára kitesszük a rumos tejbe áztatott babapiskótával, erre jön egy réteg grízes krém, egy réteg csokis tejszínhab. Ezután megint egy sor rumos-tejes babapiskóta, grízes krém, végül a maradék csokis tejszínhab.
Tetejére ráreszeljük a maradék csokit.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

