Szőlős krémtúró recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 ek porcukor
- 2 dl cukrozott habtejszín
- 1 cs zselatinfix
- 0,5 kg szőlő
Elkészítése:
A tejszínt 2 ek porcukorral felverjük, majd a zselatinfixet hozzáadva néhány percig tovább habosítjuk.
A túrót egy tálba tesszük, villával összetörjük, hozzáadunk 2 ek porcukrot, a vaníliás cukrot, a szőlő felét (ha nagy szemű a szőlő akkor daraboljuk össze), majd a tejszínhabot. Óvatosan összekeverjük, majd egy tálcára szőlőfürt alakot halmozunk és félbevágott szőlőszemekkel, szőlőlevéllel díszítjük.
Tipp:
20-25 percre hűtőbe tesszük, majd hidegen fogyaszthatjuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »