Szőlős krémtúró recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 ek porcukor
- 2 dl cukrozott habtejszín
- 1 cs zselatinfix
- 0,5 kg szőlő
Elkészítése:
A tejszínt 2 ek porcukorral felverjük, majd a zselatinfixet hozzáadva néhány percig tovább habosítjuk.
A túrót egy tálba tesszük, villával összetörjük, hozzáadunk 2 ek porcukrot, a vaníliás cukrot, a szőlő felét (ha nagy szemű a szőlő akkor daraboljuk össze), majd a tejszínhabot. Óvatosan összekeverjük, majd egy tálcára szőlőfürt alakot halmozunk és félbevágott szőlőszemekkel, szőlőlevéllel díszítjük.
Tipp:
20-25 percre hűtőbe tesszük, majd hidegen fogyaszthatjuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »