Szőlős krémtúró recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 ek porcukor
- 2 dl cukrozott habtejszín
- 1 cs zselatinfix
- 0,5 kg szőlő
Elkészítése:
A tejszínt 2 ek porcukorral felverjük, majd a zselatinfixet hozzáadva néhány percig tovább habosítjuk.
A túrót egy tálba tesszük, villával összetörjük, hozzáadunk 2 ek porcukrot, a vaníliás cukrot, a szőlő felét (ha nagy szemű a szőlő akkor daraboljuk össze), majd a tejszínhabot. Óvatosan összekeverjük, majd egy tálcára szőlőfürt alakot halmozunk és félbevágott szőlőszemekkel, szőlőlevéllel díszítjük.
Tipp:
20-25 percre hűtőbe tesszük, majd hidegen fogyaszthatjuk!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.