Rumos kókuszgolyók recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg darált keksz
- 10 dkg puha margarin
- 10 dkg porcukor
- kevés langyos tej
- 2 csapott evőkanál kakaópor
- ízlés szerint rum aroma (én most csokis meggy ízűvel készítettem)
- 1 evőkanál dzsem (erdei gyümölcs ízű nálam)
- kókuszreszelék a forgatáshoz
Elkészítése:
A száraz hozzávalókat összekeverjük egy mélyebb tálban. Ezután hozzáadjuk a margarint és a tejet, éppen csak annyit, hogy kellő állagú legyen a massza, majd beledolgozzuk a dzsemmet is.
A kész masszából golyókat formázunk és kókuszreszelékben megforgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »