Raffaello golyók recept

Hozzávalók:
- 200 ml víz
- 500 g tejpor
- 300 g kókuszreszelék
- mogyoró vagy mandula
- 300 g cukor
- 100 g margarin vagy vaj
Elkészítése:
A tejport és 150 g kókuszreszeléket összekeverünk egy tálban. Hozzáadjuk a cukrot és darabokban a margarint belemorzsoljuk.
Apránként hozzáadjuk a vizet, közben kézzel összegyúrjuk. Ezután lehűtjük, 3-4 órára hűtőbe tesszük megkeményedni.
Ha kemény, akkor lehet formázni golyó alakúra a tenyerünkkel. A közepébe egy-egy szem mogyorót vagy mandulát helyezünk.
Mikor kész a formázás, megforgatjuk a maradék kókuszreszelékben.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »