Puncsgolyó recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 10 dkg babapiskóta (10 db)
- 15 dkg sárgabaracklekvár
- 30 ml rumaroma
- 1 púpozott evőkanál mazsola
- 1/2 citrom reszelt héja
- 1 kávéskanál kakaópor
A bevonathoz:
- 20 dkg puncs ízű cukormáz
Elkészítése:
A golyók hozzávalóit összedolgozzuk egy jól alakítható masszává, majd kis golyókat formázunk belőlük.
20 percre a fagyasztóba tesszük, addig elkészítjük a puncsmázat a leírás szerint.
Ha elkészült a máz, bevonjuk vele a golyókat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »