Puncsgolyó recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 10 dkg babapiskóta (10 db)
- 15 dkg sárgabaracklekvár
- 30 ml rumaroma
- 1 púpozott evőkanál mazsola
- 1/2 citrom reszelt héja
- 1 kávéskanál kakaópor
A bevonathoz:
- 20 dkg puncs ízű cukormáz
Elkészítése:
A golyók hozzávalóit összedolgozzuk egy jól alakítható masszává, majd kis golyókat formázunk belőlük.
20 percre a fagyasztóba tesszük, addig elkészítjük a puncsmázat a leírás szerint.
Ha elkészült a máz, bevonjuk vele a golyókat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »