Puncsbomba recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 cs babapiskóta
- 1,2 l tej
- 3 cs főzős, puncs ízű pudingpor
- cukor ízlés szerint
- 20 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 5 dkg mazsola
- puncsaroma
- 3 habtejszín
- 5 dkg étcsoki
- 1 ek olaj
Elkészítése:
8 dl tejben felfőzzük a pudingporokat, majd langyosra hűtjük. A porcukorral és margarinnal alaposan kihabosítjuk a pudingot.
A maradék tejbe keverünk cukrot ízlés szerint és puncs aromát, majd addig melegítjük, amíg a cukor elolvad.
A babapiskótákat megforgatjuk a tejben, majd letesszük egy jénai aljába. Ha megtelt akkor rákenjük a krém felét, újabb sor piskóta, majd a krém másik fele. A tejszínt felverjük keményre, majd a krém tetejére simítjuk és olvasztott csokival díszítjük.
Pár órára hűtőbe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »