Puncsbomba recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 cs babapiskóta
- 1,2 l tej
- 3 cs főzős, puncs ízű pudingpor
- cukor ízlés szerint
- 20 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 5 dkg mazsola
- puncsaroma
- 3 habtejszín
- 5 dkg étcsoki
- 1 ek olaj
Elkészítése:
8 dl tejben felfőzzük a pudingporokat, majd langyosra hűtjük. A porcukorral és margarinnal alaposan kihabosítjuk a pudingot.
A maradék tejbe keverünk cukrot ízlés szerint és puncs aromát, majd addig melegítjük, amíg a cukor elolvad.
A babapiskótákat megforgatjuk a tejben, majd letesszük egy jénai aljába. Ha megtelt akkor rákenjük a krém felét, újabb sor piskóta, majd a krém másik fele. A tejszínt felverjük keményre, majd a krém tetejére simítjuk és olvasztott csokival díszítjük.
Pár órára hűtőbe tesszük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »