Puncsbomba recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 cs babapiskóta
- 1,2 l tej
- 3 cs főzős, puncs ízű pudingpor
- cukor ízlés szerint
- 20 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 5 dkg mazsola
- puncsaroma
- 3 habtejszín
- 5 dkg étcsoki
- 1 ek olaj
Elkészítése:
8 dl tejben felfőzzük a pudingporokat, majd langyosra hűtjük. A porcukorral és margarinnal alaposan kihabosítjuk a pudingot.
A maradék tejbe keverünk cukrot ízlés szerint és puncs aromát, majd addig melegítjük, amíg a cukor elolvad.
A babapiskótákat megforgatjuk a tejben, majd letesszük egy jénai aljába. Ha megtelt akkor rákenjük a krém felét, újabb sor piskóta, majd a krém másik fele. A tejszínt felverjük keményre, majd a krém tetejére simítjuk és olvasztott csokival díszítjük.
Pár órára hűtőbe tesszük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.