Puncsbomba

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Puncsbomba

Hozzávalók:

  • 2 cs babapiskóta
  • 1,2 l tej
  • 3 cs főzős, puncs ízű pudingpor
  • cukor ízlés szerint
  • 20 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 5 dkg mazsola
  • puncsaroma
  • 3 habtejszín
  • 5 dkg étcsoki
  • 1 ek olaj

Elkészítése:

8 dl tejben felfőzzük a pudingporokat, majd langyosra hűtjük. A porcukorral és margarinnal alaposan kihabosítjuk a pudingot.

A maradék tejbe keverünk cukrot ízlés szerint és puncs aromát, majd addig melegítjük, amíg a cukor elolvad.

A babapiskótákat megforgatjuk a tejben, majd letesszük egy jénai aljába. Ha megtelt akkor rákenjük a krém felét, újabb sor piskóta, majd a krém másik fele. A tejszínt felverjük keményre, majd a krém tetejére simítjuk és olvasztott csokival díszítjük.

Pár órára hűtőbe tesszük.