Proteines puding recept

Hozzávalók:
- 20 g darált zabpehely vagy zabpehelyliszt
- 30 g protein (olyan ízesítésű, amilyen ízű pudingot szeretnénk)
- 3 dl víz vagy mandulatej
Elkészítése:
A zabpelyhet és a proteint egy lábasba tesszük, amit felöntünk a folyadékkal és csomómentesre keverjük. Folyamatos keverés mellett addig főzzük, amíg el nem éri a kívánt sűrűséget.
Én egy kis pohárba töltöttem, majd miután kihűlt kiborítottam belőle és úgy tálaltam.
Tipp:
Ha a diétánk megengedi friss idénygyümölcsökkel még finomabbá varázsolhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »