Panna cotta light recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g zsírszegény túró (0,5 % zsírtartalom)
- 300 g zsírszegény fehér joghurt (0,1 % zsírtartalom)
- édesítőszer (ízlés szerint)
- vanília aroma (ízlés szerint)
- 100 ml víz (meleg)
- 50 g zselatinpor
Elkészítése:
A túrót, joghurtokat, édesítőszert és a vanília aromát összekeverjük. A zselatinport 1 dl meleg vízben kézi mixer segítségével alaposan összekeverjük, a túrós masszából hozzáadunk 1-2 evőkanállal. A zselatinos masszát összedolgozzuk a túróval, majd vízzel kiöblített muffin formákba kanalazzuk. Hűtőben 5-6 órát állni hagyjuk.
Egy kistányér aljára lekvárt (cukormentes) kanalazunk, erre ráhelyezzük a kész Panna cottát, majd friss (esetleg fagyasztott) gyümölccsel díszítjük. Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »