Panna cotta light recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g zsírszegény túró (0,5 % zsírtartalom)
- 300 g zsírszegény fehér joghurt (0,1 % zsírtartalom)
- édesítőszer (ízlés szerint)
- vanília aroma (ízlés szerint)
- 100 ml víz (meleg)
- 50 g zselatinpor
Elkészítése:
A túrót, joghurtokat, édesítőszert és a vanília aromát összekeverjük. A zselatinport 1 dl meleg vízben kézi mixer segítségével alaposan összekeverjük, a túrós masszából hozzáadunk 1-2 evőkanállal. A zselatinos masszát összedolgozzuk a túróval, majd vízzel kiöblített muffin formákba kanalazzuk. Hűtőben 5-6 órát állni hagyjuk.
Egy kistányér aljára lekvárt (cukormentes) kanalazunk, erre ráhelyezzük a kész Panna cottát, majd friss (esetleg fagyasztott) gyümölccsel díszítjük. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »