Mazsolás kekszes finomság recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg darált keksz
- 50 dkg tördelt, háztartási keksz
- 1 üveg rumaroma
- 40 dkg kristálycukor
- 4-5 dl tej
- 40 dkg margarin
- 15 dkg mazsola
- 2 cs vaníliás cukor
- 5 dkg kakópor
Elkészítése:
A tejet, a rumaromát, a kristálycukrot, a vaníliás cukrot és a margarint gőz fölött kikeverjük a kakaóporral, majd a darált kekszet és tördelt kekszet, illetve a mazsolát hozzávegyítjük.
Egy őzgerinc formát kibélelünk folpackkal, majd a masszát belesimítjuk. Pár órára hűtőbe tesszük, majd kiborítjuk, felhúzzuk róla a fóliát és szeletelve tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.