Krémsajtos mangó torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 250 g natúr krémsajt
- 50 g porcukor
- 2 mangó
- 1,5 ek zselatin
- 60 ml meleg víz
- 150 ml habtejszín
- 18-20 cm átmérőjű csatos tortaforma
Elkészítése:
A krémsajtot és a cukrot tegyük egy tálba és jól keverjük össze. Az egyik mangót hámozzuk meg, magját vegyük ki, húsát pürésítsük, majd a gyümölcspürét keverjük a krémsajthoz. A zselatint oldjuk fel meleg vízben, majd adjuk a mangós krémhez. A habtejszínt verjük habbá és adagoljuk a krémhez. Ezt követően a krémet kanalazzuk a csatos tortaformába, majd tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt a torta tetejét díszítsük mangó darabokkal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »