Krémsajtos mangó torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 250 g natúr krémsajt
- 50 g porcukor
- 2 mangó
- 1,5 ek zselatin
- 60 ml meleg víz
- 150 ml habtejszín
- 18-20 cm átmérőjű csatos tortaforma
Elkészítése:
A krémsajtot és a cukrot tegyük egy tálba és jól keverjük össze. Az egyik mangót hámozzuk meg, magját vegyük ki, húsát pürésítsük, majd a gyümölcspürét keverjük a krémsajthoz. A zselatint oldjuk fel meleg vízben, majd adjuk a mangós krémhez. A habtejszínt verjük habbá és adagoljuk a krémhez. Ezt követően a krémet kanalazzuk a csatos tortaformába, majd tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt a torta tetejét díszítsük mangó darabokkal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »