Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kókuszvajas házi csokoládé recept

Kókuszvajas házi csokoládé
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 200 g kókuszreszelék (jó minőségű)
    • 100 g étcsokoládé
    • mogyoró (ízlés szerint)
    • aszalt gyümölcs (ízlés szerint, apróra vágva)
    • mandula (ízlés szerint)

    Elkészítése:

    A kókuszreszelékből késes robotgéppel kókuszvajat készítünk kb. 20 perc alatt. A kapott vaj felét és az étcsokoládét gőz fölött megolvasztjuk és hozzákeverjük a mogyorót, szárított gyümölcsöket, mandulát vagy tetszés szerint bármilyen más aszalt gyümölcsöt és magvakat.

    Egy 10×20 cm-es formát kibélelünk alufóliával és belesimítjuk a csokoládét. Hűtőbe tesszük kb. 2 órára dermedni. Ezután tetszés szerint felvágjuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá