Kókuszos-kakaós keksztekercs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,7 l tej
- 50 dkg darált háztartási keksz
- 1 kis üveg rumaroma
- 2,5 dkg kakaópor
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg kókuszreszelék
Elkészítése:
A tejet felforraljuk, hozzáadunk 20 dkg kókuszreszeléket és 10 percig főzzük. A margarint felolvasztjuk.
A darált kekszre ráöntjük a kókuszos tejet és az olvasztott margarint, hozzáadjuk a cukrot, rumaromát és összegyúrjuk.
A tésztát két részre osztjuk. Az egyik részbe beledolgozzuk a kakaóport.
A kakaós és a világos tésztát külön-külön kinyújtjuk téglalap alakúra A két tésztát egymásra borítjuk /a kakaós legyen alul/ majd feltekerjük mint a bejglit. A tekercset kókuszba forgatjuk és hűtőbe tesszük egy órára, majd felszeleteljük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »