Keksztekercs vanília krémmel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg háztartási keksz darálva
- 21 dkg porcukor
- 3 dkg kakaópor
- 1 cs vaníliás cukor
- tej tetszés szerint (hogy a massza jól álljon össze!)
Töltelékhez:
- 10 dkg vaj
- 15 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 10 dkg kókuszreszelék
Elkészítése:
Tészta:
A darált kekszet a porcukorral, a vaníliával, a kakaóporral és tejjel összedolgozzuk, majd porcukros deszkán elnyújtjuk téglalap alakúra.
Krém:
A vajat a porcukorral és vaníliával jó habosra kavarjuk, majd a kókuszreszeléket is belekavarjuk.
Rákenjük ezt a krémet a darált kekszes elnyújtott “tésztára”,majd a bejglihez hasonlóan felcsavarjuk jó szorosan.
Végeit és széleit jól összenyomkodjuk, hogy ne essen szét. Meghempergetjük a kész hengereket kókuszreszelékben, és fóliába csomagolva kifagyasztjuk, majd felszeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »