Keksztekercs vanília krémmel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg háztartási keksz darálva
- 21 dkg porcukor
- 3 dkg kakaópor
- 1 cs vaníliás cukor
- tej tetszés szerint (hogy a massza jól álljon össze!)
Töltelékhez:
- 10 dkg vaj
- 15 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 10 dkg kókuszreszelék
Elkészítése:
Tészta:
A darált kekszet a porcukorral, a vaníliával, a kakaóporral és tejjel összedolgozzuk, majd porcukros deszkán elnyújtjuk téglalap alakúra.
Krém:
A vajat a porcukorral és vaníliával jó habosra kavarjuk, majd a kókuszreszeléket is belekavarjuk.
Rákenjük ezt a krémet a darált kekszes elnyújtott “tésztára”,majd a bejglihez hasonlóan felcsavarjuk jó szorosan.
Végeit és széleit jól összenyomkodjuk, hogy ne essen szét. Meghempergetjük a kész hengereket kókuszreszelékben, és fóliába csomagolva kifagyasztjuk, majd felszeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »