Kakaós tiramisu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg babapiskóta
- 25 dkg mascarpone
- 200 ml habtejszín (cukrozott)
- 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 2 dl tej
- 1 evőkanál cukrozott kakaópor
Elkészítése:
A tejből és kakaóporból készítsünk kakaót.
A habtejszínt verjük fel, majd keverjük bele a mascarponét és a cukrozatlan kakaóport. (Amennyiben cukrozatlan habtejszínt használunk, tetszés szerinti mennyiségű cukrot is keverjünk a krémbe.)
A babapiskótákat egyenként mártogassuk meg a kakaóban, majd egy kisebb tepsi aljára rendezzük el a felét. Kenjünk meg a krémmel, majd újabb mártogatott babapiskóta jön, a végén pedig a krém.
Tegyük hűtőbe néhány órára vagy egy egész éjszakára.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »