Kakaós tiramisu recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 20 dkg babapiskóta
- 25 dkg mascarpone
- 200 ml habtejszín (cukrozott)
- 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 2 dl tej
- 1 evőkanál cukrozott kakaópor
Elkészítése:
A tejből és kakaóporból készítsünk kakaót.
A habtejszínt verjük fel, majd keverjük bele a mascarponét és a cukrozatlan kakaóport. (Amennyiben cukrozatlan habtejszínt használunk, tetszés szerinti mennyiségű cukrot is keverjünk a krémbe.)
A babapiskótákat egyenként mártogassuk meg a kakaóban, majd egy kisebb tepsi aljára rendezzük el a felét. Kenjünk meg a krémmel, majd újabb mártogatott babapiskóta jön, a végén pedig a krém.
Tegyük hűtőbe néhány órára vagy egy egész éjszakára.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









