Kakaós tiramisu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg babapiskóta
- 25 dkg mascarpone
- 200 ml habtejszín (cukrozott)
- 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 2 dl tej
- 1 evőkanál cukrozott kakaópor
Elkészítése:
A tejből és kakaóporból készítsünk kakaót.
A habtejszínt verjük fel, majd keverjük bele a mascarponét és a cukrozatlan kakaóport. (Amennyiben cukrozatlan habtejszínt használunk, tetszés szerinti mennyiségű cukrot is keverjünk a krémbe.)
A babapiskótákat egyenként mártogassuk meg a kakaóban, majd egy kisebb tepsi aljára rendezzük el a felét. Kenjünk meg a krémmel, majd újabb mártogatott babapiskóta jön, a végén pedig a krém.
Tegyük hűtőbe néhány órára vagy egy egész éjszakára.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »