Kakaós kekszrúd recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 25 dkg darált háztartási keksz
- 15 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 2 evőkanál kakaópor
- 0,5 dl tej
A krémhez:
- 15 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
Elkészítése:
A kekszhet, a porcukrot, a kakaóport, a margarint és a tejet jól összedolgozzuk. A kész masszát fél órára hűtőbe tesszük. Ezután porcukrozott gyuródeszkán kisodorjuk téglalap alakúra.
A krémhez habosra keverjük a margarint a porcukorral.
A korábban kinyújtott tésztát megkenjük a margarinos krémmel, majd szorosan feltekerjük. Hűtőben, alufóliába tekerve pihentetjük, majd szeleteljük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »