Kakaós kekszrúd recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 25 dkg darált háztartási keksz
- 15 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 2 evőkanál kakaópor
- 0,5 dl tej
A krémhez:
- 15 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
Elkészítése:
A kekszhet, a porcukrot, a kakaóport, a margarint és a tejet jól összedolgozzuk. A kész masszát fél órára hűtőbe tesszük. Ezután porcukrozott gyuródeszkán kisodorjuk téglalap alakúra.
A krémhez habosra keverjük a margarint a porcukorral.
A korábban kinyújtott tésztát megkenjük a margarinos krémmel, majd szorosan feltekerjük. Hűtőben, alufóliába tekerve pihentetjük, majd szeleteljük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »