Kakaós kekszrúd recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 25 dkg darált háztartási keksz
- 15 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 2 evőkanál kakaópor
- 0,5 dl tej
A krémhez:
- 15 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
Elkészítése:
A kekszhet, a porcukrot, a kakaóport, a margarint és a tejet jól összedolgozzuk. A kész masszát fél órára hűtőbe tesszük. Ezután porcukrozott gyuródeszkán kisodorjuk téglalap alakúra.
A krémhez habosra keverjük a margarint a porcukorral.
A korábban kinyújtott tésztát megkenjük a margarinos krémmel, majd szorosan feltekerjük. Hűtőben, alufóliába tekerve pihentetjük, majd szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »