Joghurtos kekszes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg négyzet alakú háztartási keksz
- 3 doboz natúr joghurt (3 x 450 gr-os )
- 1 cs gyümölcsös bolero por
- 2-3 ek kakaópor (cukrozatlan)
- 2 cs vaníliás cukor
- 6 ek cukor
- 1 cs főzés nélküli tortazselé
Elkészítése:
A kekszeket szépen sorjában egy magas falú tepsire sorakoztatjuk. Az első pohár natúr joghurtba belekeverjük a vaníliás cukrokat és 2 ek cukrot (amíg a cukorkristályok el nem olvadnak)
Következik az újabb sor keksz. A második joghurtba kakaót és szintén 2 ek cukrot keverünk és a kekszekre simítjuk. Újabb sor keksz következik. Majd a 3. pohár joghurtba egy fél csomagnyi gyümölcsös boleró port keverünk , ezzel borítva az utolsó sornyi kekszeket.30 percre hűtőbe tesszük.
A főzés nélküli zselatinunkat elkészítjük a csomagoláson megadott módon és gyors mozdulatokkal bevonjuk kekszes sütinket. Újabb pár órás hűtés után szépen szelhető sütit kapunk :)
Tipp:
Tipp:
Legjobb ha fogyasztás előtt egy nappal elkészítjük sütinket, így biztos összeérnek az ízek. Gyümölcsös joghurttal is elkészíthető, sőt a zselé alá idény gyümölcsöket is tehetünk ilyenkor nem kell pluszban cukrot hozzáadni!!!
Édesítőszerrel is nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »