Hozzávalók:
Elkészítése:
A kekszeket szépen sorjában egy magas falú tepsire sorakoztatjuk. Az első pohár natúr joghurtba belekeverjük a vaníliás cukrokat és 2 ek cukrot (amíg a cukorkristályok el nem olvadnak)
Következik az újabb sor keksz. A második joghurtba kakaót és szintén 2 ek cukrot keverünk és a kekszekre simítjuk. Újabb sor keksz következik. Majd a 3. pohár joghurtba egy fél csomagnyi gyümölcsös boleró port keverünk , ezzel borítva az utolsó sornyi kekszeket.30 percre hűtőbe tesszük.
A főzés nélküli zselatinunkat elkészítjük a csomagoláson megadott módon és gyors mozdulatokkal bevonjuk kekszes sütinket. Újabb pár órás hűtés után szépen szelhető sütit kapunk :)
Tipp:
Legjobb ha fogyasztás előtt egy nappal elkészítjük sütinket, így biztos összeérnek az ízek. Gyümölcsös joghurttal is elkészíthető, sőt a zselé alá idény gyümölcsöket is tehetünk ilyenkor nem kell pluszban cukrot hozzáadni!!!
Édesítőszerrel is nagyon finom.