Joghurtos epertorta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 pohár joghurt (bármilyen ízű)
- 30 dkg földieper
- 6 ek porcukor
- tej
- 0,5 csomag étkezési zselatin
- 2,5 dl habtejszín
- babapiskóta
Elkészítése:
A joghurtot kikeverjük a porcukorral és a zselatinnal. Kis lángon addig keverjük, míg a zselatin fel nem olvad. A tejszínt felverjük keményre és hozzáadjuk a kihűlt joghurtos masszához. Egy tortaforma alját kitesszük tejbe áztatott babapiskótával, majd ráöntjük a tejszínhabos-joghurtos masszának a felét. Megszórjuk szeletelt eperrel, majd befedjük a maradék krémmel. Pár órára hűtőbe tesszük, majd kivesszük a formából és ízlés szerint díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.