Joghurtos epertorta recept

Hozzávalók:
- 4 pohár joghurt (bármilyen ízű)
- 30 dkg földieper
- 6 ek porcukor
- tej
- 0,5 csomag étkezési zselatin
- 2,5 dl habtejszín
- babapiskóta
Elkészítése:
A joghurtot kikeverjük a porcukorral és a zselatinnal. Kis lángon addig keverjük, míg a zselatin fel nem olvad. A tejszínt felverjük keményre és hozzáadjuk a kihűlt joghurtos masszához. Egy tortaforma alját kitesszük tejbe áztatott babapiskótával, majd ráöntjük a tejszínhabos-joghurtos masszának a felét. Megszórjuk szeletelt eperrel, majd befedjük a maradék krémmel. Pár órára hűtőbe tesszük, majd kivesszük a formából és ízlés szerint díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »