Joghurtos epertorta recept

Hozzávalók:
- 4 pohár joghurt (bármilyen ízű)
- 30 dkg földieper
- 6 ek porcukor
- tej
- 0,5 csomag étkezési zselatin
- 2,5 dl habtejszín
- babapiskóta
Elkészítése:
A joghurtot kikeverjük a porcukorral és a zselatinnal. Kis lángon addig keverjük, míg a zselatin fel nem olvad. A tejszínt felverjük keményre és hozzáadjuk a kihűlt joghurtos masszához. Egy tortaforma alját kitesszük tejbe áztatott babapiskótával, majd ráöntjük a tejszínhabos-joghurtos masszának a felét. Megszórjuk szeletelt eperrel, majd befedjük a maradék krémmel. Pár órára hűtőbe tesszük, majd kivesszük a formából és ízlés szerint díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »