Joghurthab zabkeksszel-gránátalmával recept

Hozzávalók:
- 3 sárgabarackos oghurt (3*125 g)
- 3 habtejszín
- 3 ek porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 1 mk őrölt fahéj
- 1 gránátalma
- 1 cs zabkeksz
Elkészítése:
A keverőtálba tegyük bele a joghurtot, adjunk hozzá 2 dl habtejszínt, valamint a porcukrot, a vaníliás cukrot és az őrölt fahéjat, majd robotgéppel keverjük habosra. A maradék habtejszínt verjük fel kemény habbá, majd óvatosan, egy keverőkanállal keverjük hozzá a joghurthabhoz.
Az előkészített poharakba morzsoljunk bele 2 db zabkekszet, majd kanalazzunk rá a joghurthabból. Ezután szórjuk meg a gránátalmával, ízlés szerint szintén morzsoljunk rá zabkekszet, majd kanalazzuk rá a maradék joghurthabot.
Tipp:
Az elkészült pohárkrémet rögtön tálaljuk, mert különben a ropogós zabkeksz elázik a joghurthabtól.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »