Gyümölcskocka-sütés nélkül recept

Hozzávalók:
- 10-20 ek közötti cukor, ízlés szerint (eredeti recept: 20 ek)
- 1 kg kimagozott meggy vagy cseresznye
- 1 tk őrölt fahéj
- 10 ek búzadara
- 1 l tej
- 2 cs vaníliás pudingpor
- a pudinghoz tetszőlegesen cukor
- 2 dl tejszín
Elkészítése:
A kimagozott gyümölcsöket egy liter vízben a cukorral feltesszük főni és kb 5-10 percig főzzük. A pudingot a cukorral leírásnak megfelelően elkészítjük.A gyümölcsös lébe kanalanként hozzáadjuk a búzadarát és amíg megfő folyamatosan kevergetjük. Az így keletkezett gyümölcsös masszát vizezett tepsibe kanalazzuk és óvatosan rásimítjuk a pudingot. Hagyjuk egészen kihűlni,majd hűtőben 2-3 órát állni hagyjuk.A tésztát nagyobb kockákra szeleteljük és tejszínhabbal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »