Gumimaci torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 vaníliás cukor
- 17 kanál porcukor
- 2 kis tejföl
- 4 zselatin (kis tasak)
- 3 kanál kakaó
- 2 dl málnaszörp
Elkészítés:
1.lap:
3 tojássárgáját 5 ek porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral simára keverünk. 1,5 dl vízben 1 tasak zselatint felforralunk és hozzáöntjük a kikevert masszához, majd 3 tojásfehérjét elkeverünk (nem habosra) és ezt is hozzákeverjük a zselatinos masszához.
2.lap:
Ugyanígy készül,mint az első lap, csak hozzáadunk 3 púpos evőkanál kakaót
3.lap:
2 doboz tejfölt elkeverünk 1 csomag vaníliacukorral, 7 ek porcukorral, majd 1,5 dl vízben forralt zselatinnal.
4.lap:
2 dl málnaszörpöt elkeverünk 1,5 dl vízben forralt zselatinnal.
Összeállítás:
A lapokat elkészülési sorrendben, megvárva míg a másik massza lehűl, egymás után öntjük bele egy edénybe
Ezek a lapok külön-külön híg masszák, de közepes alapterületű, magas edénybe téve és lehűtve tortává állnak össze. A hűtést is beleszámítva 1 órán belül elkészíthető és fogyasztható.
Tipp:
Az edényt, amibe tesszük mélyhűtőben lehűtjük az előkészületek előtt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »