Gumimaci torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 vaníliás cukor
- 17 kanál porcukor
- 2 kis tejföl
- 4 zselatin (kis tasak)
- 3 kanál kakaó
- 2 dl málnaszörp
Elkészítés:
1.lap:
3 tojássárgáját 5 ek porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral simára keverünk. 1,5 dl vízben 1 tasak zselatint felforralunk és hozzáöntjük a kikevert masszához, majd 3 tojásfehérjét elkeverünk (nem habosra) és ezt is hozzákeverjük a zselatinos masszához.
2.lap:
Ugyanígy készül,mint az első lap, csak hozzáadunk 3 púpos evőkanál kakaót
3.lap:
2 doboz tejfölt elkeverünk 1 csomag vaníliacukorral, 7 ek porcukorral, majd 1,5 dl vízben forralt zselatinnal.
4.lap:
2 dl málnaszörpöt elkeverünk 1,5 dl vízben forralt zselatinnal.
Összeállítás:
A lapokat elkészülési sorrendben, megvárva míg a másik massza lehűl, egymás után öntjük bele egy edénybe
Ezek a lapok külön-külön híg masszák, de közepes alapterületű, magas edénybe téve és lehűtve tortává állnak össze. A hűtést is beleszámítva 1 órán belül elkészíthető és fogyasztható.
Tipp:
Az edényt, amibe tesszük mélyhűtőben lehűtjük az előkészületek előtt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »