Hozzávalók:
Elkészítés:
3 tojássárgáját 5 ek porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral simára keverünk. 1,5 dl vízben 1 tasak zselatint felforralunk és hozzáöntjük a kikevert masszához, majd 3 tojásfehérjét elkeverünk (nem habosra) és ezt is hozzákeverjük a zselatinos masszához.
Ugyanígy készül,mint az első lap, csak hozzáadunk 3 púpos evőkanál kakaót
2 doboz tejfölt elkeverünk 1 csomag vaníliacukorral, 7 ek porcukorral, majd 1,5 dl vízben forralt zselatinnal.
2 dl málnaszörpöt elkeverünk 1,5 dl vízben forralt zselatinnal.
A lapokat elkészülési sorrendben, megvárva míg a másik massza lehűl, egymás után öntjük bele egy edénybe
Ezek a lapok külön-külön híg masszák, de közepes alapterületű, magas edénybe téve és lehűtve tortává állnak össze. A hűtést is beleszámítva 1 órán belül elkészíthető és fogyasztható.
Az edényt, amibe tesszük mélyhűtőben lehűtjük az előkészületek előtt.