Gomba II recept

Hozzávalók:
- 30 dkg darált keksz
- 2 dkg kakaópor
- 2 ek rum
- 20 dkg porcukor
- 15 dkg baracklekvár
- babapiskóta
Díszítéshez:
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 15 dkg porcukor
- pici citromlé
- piros ételszínezék
Elkészítése:
Az alapanyagokat összedolgozzuk és kis golyókat formázunk belőle. A babapiskóta egyik végét egyenesre vágom és a kalapot a másik, gömbölyű végére igazítom. A tojásfehérjét felverem, hozzáadom a porcukrot, citromlevet és az ételszínezőt. Ezzel a habbal lefestem a gombakalapokat. Amikor megszáradt,kevés fehér habból pöttyöket festünk a kalapokra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »