Gomba II recept

Hozzávalók:
- 30 dkg darált keksz
- 2 dkg kakaópor
- 2 ek rum
- 20 dkg porcukor
- 15 dkg baracklekvár
- babapiskóta
Díszítéshez:
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 15 dkg porcukor
- pici citromlé
- piros ételszínezék
Elkészítése:
Az alapanyagokat összedolgozzuk és kis golyókat formázunk belőle. A babapiskóta egyik végét egyenesre vágom és a kalapot a másik, gömbölyű végére igazítom. A tojásfehérjét felverem, hozzáadom a porcukrot, citromlevet és az ételszínezőt. Ezzel a habbal lefestem a gombakalapokat. Amikor megszáradt,kevés fehér habból pöttyöket festünk a kalapokra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »