Gomba II recept

Hozzávalók:
- 30 dkg darált keksz
- 2 dkg kakaópor
- 2 ek rum
- 20 dkg porcukor
- 15 dkg baracklekvár
- babapiskóta
Díszítéshez:
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 15 dkg porcukor
- pici citromlé
- piros ételszínezék
Elkészítése:
Az alapanyagokat összedolgozzuk és kis golyókat formázunk belőle. A babapiskóta egyik végét egyenesre vágom és a kalapot a másik, gömbölyű végére igazítom. A tojásfehérjét felverem, hozzáadom a porcukrot, citromlevet és az ételszínezőt. Ezzel a habbal lefestem a gombakalapokat. Amikor megszáradt,kevés fehér habból pöttyöket festünk a kalapokra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »