Gomba II recept

Hozzávalók:
- 30 dkg darált keksz
- 2 dkg kakaópor
- 2 ek rum
- 20 dkg porcukor
- 15 dkg baracklekvár
- babapiskóta
Díszítéshez:
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 15 dkg porcukor
- pici citromlé
- piros ételszínezék
Elkészítése:
Az alapanyagokat összedolgozzuk és kis golyókat formázunk belőle. A babapiskóta egyik végét egyenesre vágom és a kalapot a másik, gömbölyű végére igazítom. A tojásfehérjét felverem, hozzáadom a porcukrot, citromlevet és az ételszínezőt. Ezzel a habbal lefestem a gombakalapokat. Amikor megszáradt,kevés fehér habból pöttyöket festünk a kalapokra.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »