Gesztenyés szelet recept

Hozzávalók:
- 2 csomag gesztenyemassza
- 1 csomag babapiskóta
- 25 dkg darált keksz
- 15 dkg porcukor
- 1 dl tej
- 2 db rumaroma
A krémhez:
- 3 csomag vaníliapuding
- 20 dkg porcukor
- 9 dl tej
- 25 dkg margarin
A habhoz:
- 3 dl habtejszín
- 1 csomag habfixáló
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit a babapiskóta kivételével jól összedolgozzuk, majd egy 20×30 centis tepsi aljára nyomogatjuk.
Felfőzzük a krémhez a porcukrot, a pudingot és a tejet, majd ha kihűlt, hozzáadjuk a margarint. Rákenjük a tésztára a krém felét.
Ráhelyezzük a korábban rumba áztatott babapiskótát, majd megkenjük a krém másik felével.
Összedolgozzuk a tejszínt és a habfixálót, majd ezt is ráhalmozzuk a sütire.
Ízlés szerint kakaóporral, csoki reszelékkel vagy csoki darával díszíthetjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »