Gesztenyés szelet

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 2 csomag gesztenyemassza
  • 1 csomag babapiskóta
  • 25 dkg darált keksz
  • 15 dkg porcukor
  • 1 dl tej
  • 2 db rumaroma

A krémhez:

  • 3 csomag vaníliapuding
  • 20 dkg porcukor
  • 9 dl tej
  • 25 dkg margarin

A habhoz:

  • 3 dl habtejszín
  • 1 csomag habfixáló

Elkészítése:

A tészta hozzávalóit a babapiskóta kivételével jól összedolgozzuk, majd egy 20×30 centis tepsi aljára nyomogatjuk.

Felfőzzük a krémhez a porcukrot, a pudingot és a tejet, majd ha kihűlt, hozzáadjuk a margarint. Rákenjük a tésztára a krém felét.

Ráhelyezzük a korábban rumba áztatott babapiskótát, majd megkenjük a krém másik felével.

Összedolgozzuk a tejszínt és a habfixálót, majd ezt is ráhalmozzuk a sütire.

Ízlés szerint kakaóporral, csoki reszelékkel vagy csoki darával díszíthetjük!