Gerzemürze másképp recept

Hozzávalók:
- 1 cs babapiskóta
- 25 dkg mascarpone
- 1 kicsi pohár tejföl
- 2 csomag vaníliás cukor
- 10-15 dkg porcukor
- fagyasztott gyümölcs/ribizli, meggy,málna,szeder, erdei gyümölcs/
Elkészítése:
A tejfölt, a mascarponét, a vaníliás cukorral és a porcukorral simára keverjük.
Egy tál aljára feldaraboljuk a babapiskótát, ráöntjük a krém felét, tetejére szórjuk a fagyasztott gyümölcsöt, majd újra babapiskóta, krém és gyümölcs.
Pár órára hűtőbe rakjuk, hogy összeérjen, és megpuhuljon a piskóta.
Sztori:
Eredetileg a gerzemürzébe nem kell mascarpone, de mivel volt itthon egy felesleges doboz, ezért ezt is felhasználtam! Krémesebb lett tőle a massza és nagyon finom! Gyorsan el is fogyott!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »