Gerzemürze másképp recept

Hozzávalók:
- 1 cs babapiskóta
- 25 dkg mascarpone
- 1 kicsi pohár tejföl
- 2 csomag vaníliás cukor
- 10-15 dkg porcukor
- fagyasztott gyümölcs/ribizli, meggy,málna,szeder, erdei gyümölcs/
Elkészítése:
A tejfölt, a mascarponét, a vaníliás cukorral és a porcukorral simára keverjük.
Egy tál aljára feldaraboljuk a babapiskótát, ráöntjük a krém felét, tetejére szórjuk a fagyasztott gyümölcsöt, majd újra babapiskóta, krém és gyümölcs.
Pár órára hűtőbe rakjuk, hogy összeérjen, és megpuhuljon a piskóta.
Sztori:
Eredetileg a gerzemürzébe nem kell mascarpone, de mivel volt itthon egy felesleges doboz, ezért ezt is felhasználtam! Krémesebb lett tőle a massza és nagyon finom! Gyorsan el is fogyott!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »