Gerzemürze másképp

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1 cs babapiskóta
  • 25 dkg mascarpone
  • 1 kicsi pohár tejföl
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 10-15 dkg porcukor
  • fagyasztott gyümölcs/ribizli, meggy,málna,szeder, erdei gyümölcs/

Elkészítése:

A tejfölt, a mascarponét, a vaníliás cukorral és a porcukorral simára keverjük.

Egy tál aljára feldaraboljuk a babapiskótát, ráöntjük a krém felét, tetejére szórjuk a fagyasztott gyümölcsöt, majd újra babapiskóta, krém és gyümölcs.

Pár órára hűtőbe rakjuk, hogy összeérjen, és megpuhuljon a piskóta.

Sztori:

Eredetileg a gerzemürzébe nem kell mascarpone, de mivel volt itthon egy felesleges doboz, ezért ezt is felhasználtam! Krémesebb lett tőle a massza és nagyon finom! Gyorsan el is fogyott!