Ferrero golyó recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Golyókhoz:
- 300 g mogyoró
- 250 g mogyoró nápolyi
- 150 g étcsokoládé
- 100 g mogyorókrém
- 250 g margarin
Bevonáshoz:
- 150 g étcsokoládé
- 3 evőkanál olaj
Elkészítése:
A nápolyit morzsoljuk össze. A mogyorót késes aprítóban daráljuk meg.
Egy edényben olvasszuk össze a margarint, csokit és a mogyorókrémet.
Keverjük össze a nápolyit, mogyorót és öntsük rá a csokis keveréket. Dolgozzuk össze a masszát, majd pihentessük hideg helyen 1 órát.
Amint kihűlt és megszilárdult kissé, formázzuk a masszából golyókat.
A csokit olvasszuk fel az olajjal, majd mártsuk bele a golyókat egyenként.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.