Ferrero golyó recept
Ők is elkészítették
                            Hozzávalók:
Golyókhoz:
- 300 g mogyoró
 - 250 g mogyoró nápolyi
 - 150 g étcsokoládé
 - 100 g mogyorókrém
 - 250 g margarin
 
Bevonáshoz:
- 150 g étcsokoládé
 - 3 evőkanál olaj
 
Elkészítése:
A nápolyit morzsoljuk össze. A mogyorót késes aprítóban daráljuk meg.
Egy edényben olvasszuk össze a margarint, csokit és a mogyorókrémet.
Keverjük össze a nápolyit, mogyorót és öntsük rá a csokis keveréket. Dolgozzuk össze a masszát, majd pihentessük hideg helyen 1 órát.
Amint kihűlt és megszilárdult kissé, formázzuk a masszából golyókat.
A csokit olvasszuk fel az olajjal, majd mártsuk bele a golyókat egyenként.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
											
											
											
											








