Ferrero golyó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Golyókhoz:
- 300 g mogyoró
- 250 g mogyoró nápolyi
- 150 g étcsokoládé
- 100 g mogyorókrém
- 250 g margarin
Bevonáshoz:
- 150 g étcsokoládé
- 3 evőkanál olaj
Elkészítése:
A nápolyit morzsoljuk össze. A mogyorót késes aprítóban daráljuk meg.
Egy edényben olvasszuk össze a margarint, csokit és a mogyorókrémet.
Keverjük össze a nápolyit, mogyorót és öntsük rá a csokis keveréket. Dolgozzuk össze a masszát, majd pihentessük hideg helyen 1 órát.
Amint kihűlt és megszilárdult kissé, formázzuk a masszából golyókat.
A csokit olvasszuk fel az olajjal, majd mártsuk bele a golyókat egyenként.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »