Ferrero golyó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Golyókhoz:
- 300 g mogyoró
- 250 g mogyoró nápolyi
- 150 g étcsokoládé
- 100 g mogyorókrém
- 250 g margarin
Bevonáshoz:
- 150 g étcsokoládé
- 3 evőkanál olaj
Elkészítése:
A nápolyit morzsoljuk össze. A mogyorót késes aprítóban daráljuk meg.
Egy edényben olvasszuk össze a margarint, csokit és a mogyorókrémet.
Keverjük össze a nápolyit, mogyorót és öntsük rá a csokis keveréket. Dolgozzuk össze a masszát, majd pihentessük hideg helyen 1 órát.
Amint kihűlt és megszilárdult kissé, formázzuk a masszából golyókat.
A csokit olvasszuk fel az olajjal, majd mártsuk bele a golyókat egyenként.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »