Ferrero golyó

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:
Golyókhoz:

  • 300 g mogyoró
  • 250 g mogyoró nápolyi
  • 150 g étcsokoládé
  • 100 g mogyorókrém
  • 250 g margarin

Bevonáshoz:

  • 150 g étcsokoládé
  • 3 evőkanál olaj

Elkészítése:

A nápolyit morzsoljuk össze. A mogyorót késes aprítóban daráljuk meg.

Egy edényben olvasszuk össze a margarint, csokit és a mogyorókrémet.

Keverjük össze a nápolyit, mogyorót és öntsük rá a csokis keveréket. Dolgozzuk össze a masszát, majd pihentessük hideg helyen 1 órát.

Amint kihűlt és megszilárdult kissé, formázzuk a masszából golyókat.

A csokit olvasszuk fel az olajjal, majd mártsuk bele a golyókat egyenként.