Fehércsokis-bounty szaloncukor recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg kókuszreszelék
- 10 dkg porcukor
- 1 dl víz
- 2 cs vaniliás cukor
- 10 dkg fehércsokoládé
- 20 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A kókuszreszeléket öntsük egy tálba.
A vízben keverjük el a porcukrot és a vaniliás cukrokat, tegyük fel főni, készítsünk szirupot.
A fehércsokoládét olvasszuk fel.
A szirupot még langyosan keverjük össze a kókuszreszelékkel, vigyázva hogy ne legyen túl híg, majd adjuk hozzá a felolvasztott csokoládét és gyúrjuk jól össze. Rakjuk fél órára hűtőbe.
Formázzunk a masszából szaloncukrokat. Ismét rakjuk a hűtőbe fél órára.
Olvasszuk fel az étcsokoládét, mártsuk bele a szaloncukrokat és sütőpapírral bélelt tálcára sorakoztatjuk. Tegyük a hűtőbe, amíg a csokoládé megdermed.
Ezután színes papírba csomagoljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »