Eszkimó kunyhó recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A margarint a porcukorral, a kakaóval és a tojások sárgájával jók kikeverem, majd hozzáteszem a darált kekszet és annyi rumot, hogy összeálljon, de ne legyen lágy!
A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verem gőz felett, majd belekeverem a kókuszt.
Egy citromfacsaró belső részébe folpackot teszek és belesimítom. Belenyomok egy kis fehér masszát, majd rá a barna masszát annyira, hogy felvegye a facsaró formáját. Kiveszem és addig ismétlem, amíg a massza tart.
A két massza közé tehetünk 1-1 szem rumos meggyet is.
Tipp:
Kevés tejet lehet hozzá tenni, hogy jobban össze álljon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »