Eszkimó kunyhó recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A margarint a porcukorral, a kakaóval és a tojások sárgájával jók kikeverem, majd hozzáteszem a darált kekszet és annyi rumot, hogy összeálljon, de ne legyen lágy!
A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verem gőz felett, majd belekeverem a kókuszt.
Egy citromfacsaró belső részébe folpackot teszek és belesimítom. Belenyomok egy kis fehér masszát, majd rá a barna masszát annyira, hogy felvegye a facsaró formáját. Kiveszem és addig ismétlem, amíg a massza tart.
A két massza közé tehetünk 1-1 szem rumos meggyet is.
Tipp:
Kevés tejet lehet hozzá tenni, hogy jobban össze álljon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »