Erdei gyümölcsös torta recept
                            Hozzávalók:
- 15 dkg étcsokoládé
 - 15 dkg fehércsokoládé
 - 5 dl habtejszín
 - 2 tasak habfixáló
 - 3 dl tejföl
 - 20 dkg cukor
 - 1 tasak vaníliás cukor
 - 1 tk citromhéj
 - 12 db babapiskóta
 - 30 dkg erdei gyümölcs
 
Elkészítése:
A kétféle csokit külön-külön olvasszuk meg. Az étcsokit öntsük a sütőpapírral bélelt sütőformába, hagyjuk megszilárdulni, majd öntsük rá a folyékony fehér csokit.
Ezt is hagyjuk megdermedni, aztán óvatosan emeljük ki és húzzuk le róla a papírt, majd helyezzük vissza a formába a csokilapot. A habtejszínt verjük fel a habfixálóval és egymás után keverjük hozzá a tejfölt, a kristálycukrot, majd a vaníliás cukrot és a reszelt citromhéjat is.
A tejszínes krémet oszlassuk el a csokilapon és nyomkodjuk bele a babapiskótákat. Végül szórjuk rá az erdei gyümölcsöket és tegyük a hűtőbe minimum 1 órára.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

